Profil-/jobtøj
Arbejdstøj
Sportstøj
Merchandise
Firmagaver
Cykling
Profil-/jobtøj
Arbejdstøj
Sportstøj
Merchandise
Firmagaver
Cykling

Certificeringer

Hos Gerdøe arbejder vi ihærdigt under følgende certificeringer for at leve op til branchens formaliteter, bæredygtighed og miljømæssige krav.

FAIRTRADE MÆRKET

– er en international mærkningsordning, der arbejder for at sikre bedre løn og ordentlige arbejdsforhold for verdens udsatte bønder og arbejdere. Vi mener, at den bedste måde at udrydde fattigdom på er ved at betale en fair pris for bønders råvarer og en fair løn til verdens mange plantage- og fabriksarbejdere.

SVANEMÆRKET

Svanemærket er det officielle miljømærke i hele Norden. At det er officielt betyder, at det har myndighedernes opbakning. Svanemærket blev stiftet af Nordisk Ministerråd i 1989, og i Danmark bakker Miljø- og Fødevareministeriet op om mærket. Svanemærket og EU-Blomsten er de to eneste officielle miljømærker i Danmark – ligesom det røde Ø er det officielle danske mærke til fødevarer.

GOTS

Global Organic Textile Standard, økologimærke for tøj, indført 2006 af International Working Group On Global Organic Textile Standard (IWG), der består af IVN (Internationaler Verband der Naturtextilwirtschaft), OTA (Organic Trade Association), Soil Association og JOCA (Japan Organic Cotton Association). For at opnå mærket skal tøjet bestå af min. 95% økologiske fibre, og tøjproduktionen skal opnå en række miljømæssige krav.

OEKO-TEX

Verdens førende sundheds- og miljømærkning for tekstiler og lignende materialer. OEKO-TEX logoet på produkter viser, at varen er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale OEKO-TEX-forening har stillet. Krav der drejer sig om indholdet af kemiske stoffer der kan – eller mistænkes for at kunne – skade helbred eller miljø.